| Вiтаю, дружа! |
| увайсьцi | зарэгiстравацца |
|
Чалавек ты цікавы, замуж выходзь, пра мяне пішы, ну а я Ну а я? А ты - замуж выходзь У садзе стаяла зялёная вішня. Дзяўчына кахала, а замуж не выйшла ёсць у мяне і такая песня пра дзевачку. Глядзі, Глобус, не напрароч А то будзеш потым крайнім. Стану гістэрычкай, буду цябе ва ўсім вініць. Да, і сэксуальнасьць тут не прычым. Я ж пра шлюб. Baczu, Wow, dauno użo nie pisali? Choczacca mnie Ciabie ubaczyć, naprykład, na Biaźmieżży, skażam, u Hajnaucy. Na Bałocie, u czarocie Mirka <mluksza@poczta.onet.pl> На балоце, У чароце, Будзем весяліцца. Танцы, скокі, пацалункі Дай Бог, не пабіцца. Міра, хоць ты й ня вельмі любіш мае вершыкі, і ўсё ж такі табе вершык. Што - не люблю?! Дзякуй. А Вазёрнік на Тапіле шчэ жыве, чакае. Толькі б не ўтапіцца! Я толькі на глыбокім. Міра Mianie hety vasz kamputar dabivaje, zusim jak Polskaje Vojska! Zrabiuszy mianie u svoj czas Mirasłavam, try ci czatyry pryzyvali mianie u armiju. Dumała, pajedu, dakażu, szto ja - dziauczynka. Dy maja mama nie stryvała, pajechała na kamisiju, każa: "Ja w sprawie mojej córki!" A achvicer pytajecca: "A co nasi żołnierze narobili?!" Kavałaczak jak ad Hlobusa! Mira Łuksza Сапраўды, як і ўсё ў мяне. Мой Міраслаў адслужыў і за мяне, і за тату, і, як бачым, за цябе Міра. Maja malenkaja litara u seksualny alfabet - www.geocities.com/bielarecki3/ - novaje vydannie #3. padrychtowka da 2003 hodu ;-) а пра мяне глобус хутка напіша))) ён маю размову падслухоўваў)))) сёньня Учора, тое здарылася, дзэвачка, што ня дзэвачка. Будзьма шчырымі. а калі вы Няглобус, скуль вам ведаць? Niadzievaczka, Ci da hetaha Hlobus mieu daczynieńnie?!! Што гэта за размова такая з 00-00 да 00-05? папалася, дзэвачка, на падмане. Калі дзэвачка ўрот па-маленькаму, яна й па-вялікаму урот. З дэфлярацыяй і дыслякацыяй нейкае непаразуменьне ў цябе, дзэвачка. Глобус засіліцца хутчэй, чымсьці некаму нешта падорыць. Пра ягоную мізантрапічную сквапнасьць ведаюць усе. Хлус ня дасьць схлусіць. Дзэвачка, Дзэвачка, а чаму ў цябе такі гучны ГОЛАС? Дзэвачка, Дзэвачка, а чаму ў цябе такі гучны ГОЛАС? Гучыць ціпа "Дзевачка, Дзевачка, я цябе зьем" Падавіўся ўжо адзін раз)))) з касэтай-та)))) А ГОЛАС гучны - то вынік сублімацыі))) Туда, где роща корабельная лежит и смотрит, как живая, выходит девочка дебильная, по желтой насыпи гуляет. .. Ей очень трудно нагибаться. Она к болту на 28 подносит ключ на 18, хотя ее никто не просит. Аліса замуж выйшла, пакуль ты ў гулі гуляла, правакатарка ты наша галасістая. Пасьціся далей. Замуж у пост не выходзяць))) Чакаю Раства)))) і гэта ня я ў гулі гуляюся, а глобус))) Я тут якім чынам? З кім ты гаворыш? гульня вашая так і называецца - сэксуальны альфабэт))) Добры дзень Адам Глобус! на апошняй лекцыі па беларусскай літаратуры я атрымала паведамленее па сучасная літаратуры " Біяграфія Адама Глобуса" і трэба адзначыць, што знайсці поўную інфармацыю аб вашым жыцці вельмі цяжка.Калі у вас у інтэрнеце есць асабістая старонка, то попішыце мне калі ласка яе адрас. З павагай ,Аліна. усе 79 паведамленьняў Вы павiнны ўвайсьцi ў сыстэму або зарэгiстравацца (калi шчэ не зрабiлi гэтага), каб мець магчымасьць пiсаць камэнтары або навiны. |
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|