| Вiтаю, дружа! |
| увайсьцi | зарэгiстравацца |
|
Кагановіч, замаўляй, плаці аванс, і будзе тэкст пра Хадановіча. Не можаш заплаціць, не замаўляй. Вы, таварыш Калінін, не ў буржуазнай краіне. Не можеце напісаць не крытыкуйце. Парція сказала "нада!" камсамол атвеціл "есьць!" ёсьць. есть, карацей. "заплаці, заплаці " пачынаецца. Ў касе Спілкі пісьменнікаў у тов. Бабаеўскага. Кагановічу пра Хадановіча: Напісаў ён (К) і бабло атрымаў. вось дык абыдна, аднака жахлівая праўда Ат усё лухта. І гэта пройдзе. Хадановіч заслугоўвае тых артыкулаў, якія пра яго пішуць. Дарэчы, уласна я нічога дрэннага пра яго не чытаў. Спадары Калінін і Кагановіч! Забудзьцеся хаця на хвіліну пра грошы Хаця б тут не абмяркоўвайце фінансавыя пытаньні, і так галава пухне. Паслухайце старога рэвалюцыянера! Наконт стылю і сэнсу амаль згодны. Але колькі б я сам сабе паставіў - не скажу. Якаў Міхалавіч, I love You WOW! Ганно, я табе тоже лаў ю Кагановіча не, не лаў ю Лаў ю грошы яшчэ. Yeah Хадановіча так Сьвярдлова не, але стаўлю яму 12, няхай пацешыцца, дзядуля. От. (раскланіваецца) воплескі заслона Ганна, калi ласка, больш не кажыце вось так: Якаў Міхалавіч, I love You… Бо мяне гэтыя словы вельмi расчульваюць i вымушаюць дзейнiчаць. Грошы грошамi, i бязь iх можна, але калi нехта кахае, гэтага так пакiдаць нельга. Але калi вы пажартавалi, i я расчульваюся дарэмна - трымайцеся!!! Масей, дарэчы, 12 па якой сыстэме? Хiба што стобальнай?! не, гэта шкала Рыхтара, землятрусы вымераць. 10-бальная, здаецца. Сьвярдлоў (Sviardlow) чэмпіён (champion)! >Ганно, я табе тоже лаў ю Масейчыку, даражэнькі, удакладні, калі ласка ШТО ты мне любіш? :) Так мне будзе зручней фантазіраваць >>Але калi вы пажартавалi, i я расчульваюся дарэмна - трымайцеся!!! Згода, стрэнемся на плятформе. нада ШТО :) іншаземец я табе, цябе ўсё лаў ю, карацей спасіба, што ёсць (той казаў) Ляжу на рэйках. Марна чакаю цягнік. Завеі. Сьнежань. О Масейчык, ты разьбіў маё сэрца Я думала , што ты - гэта Ён. Але Ён ніколі бы не зрабіў такой прыкрай памылкі Ён размаўляў беларускай правільна, хіба што зь лёгкім полькім акцэнтам Ах, Фэліксе, адна я ведаю, адкуль у тваім імені быў гэты прыдомак - "жалезны" Якаў Міхалавіч, і Вы ня прыйдзеце мяне суцешыць у маёй тузе невылечнай? Так, Ганна, так жыву за кардонам і беларускую амаль не ведаю. Проста люблю. Такія справы. Ах (пазіхае) Масейчыку, мае рэшпэкты! І пара паветраных цалункаў. з паўднёвым ветрам. :) Ганна, не крыўдуй Прыйду я! А ён - Бо ён - за мяжой, А я - оёёЙ. Не сьпяшайцеся на рэйкі. "Хоть рельсы кушай поедом, Но умереть под поездом Тебе, гражденка, точно не дано. Наш поезд бронированый, У кайзера ворованый, На запасном пути стоит давно!" Хадановіч - сіла, сапраўдны прарок Нават на гэты крытычны выпадак прадбачліва склаў вершык. Гайда змагацца ў брыгадзе Заслонава, га?. Пойдзем, Ганна! цьомки, кицю Масейчык, вядома ж, я мела на ўвазе ПАЎНОЧНЫ вецер Пойдзем, Яша! З табою - хоць на Бел/ЖД! Толькі трэ замовіць Хадановічу пераклад несьмяротнага ГІМНА на беларускую. А то неяк неэстэтна ісьці ў бой пад расійскую тэкстоўку. А там, глядзіш, і Басовішча прысьпее Джэці ЧАКАНЬНЕ Цягнік спазьняецца. Карэніна нэрвуецца. Пэронскі Ўронскі З гімназісткамі цалуецца. А недзе побач Парай чмыхаюць вагоны. Нахабны Ўронскі Адбывае да Вэроны. Цягнік ня едзе. Ганна хрумстае пазногці. Яе сукенка Перапэцканая ў дзёгці. Вэронскі зьехаў, Толькі дым за ім матляецца. Цягнік адменены. Ды Ганна не губляецца. Рашуча крэкнуўшы, Як Ганны папярэднія, Перапаўзае з гэтых рэек На суседнія. Усё, адбой хадановічу! Гімн ёсьць. Так што сьмела, таварышчы, у ногу! Якаў Міхалавіч, займіце ваша пачэсны пасад на чале калоны! 12 красавіка Хадановіч прэзэнтуе сваю кнігу лімэрыкаў, у Доме літаратараў а 18:00: * www.svaboda.org/articlesfeatures/culture Падчас імпрэзы можна таксама бцудзе набыць кніжку фіналістаў конкурсу Пэтраркі ФОРМУЛА КАХАНЬНЯ усе 28 паведамленьняў Вы павiнны ўвайсьцi ў сыстэму або зарэгiстравацца (калi шчэ не зрабiлi гэтага), каб мець магчымасьць пiсаць камэнтары або навiны. |
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|