| Вiтаю, дружа! |
| увайсьцi | зарэгiстравацца |
|
Чытачка АРХЭ > То бок вы таксама адмаўляецеся яго /раман/ слухаць? ;) можна выкруціць мой адказ і так. :) мне прасьцей прачытаць. бо каб слухаць - трэба больш целарухаў зрабіць (знайсьці плэер, слухаўкі і тп). а калі раман ужо ёсьць, напісаны, я яго лёгка раздрукую і буду чытаць шляхам на працу / з працы. anna > У мяне набралося багата здымкаў В.М. была ў мяне калісьці мроя, хвантазія, ці мо сон. еду я ў трамваі, нікога не чапаю. і бачу тую з фотаздымка і гэтую, што ў выглядзе трусіка. не, ў трамваі яна была не ў выглядзе трусіка, а "нармальна". і вось я так аслупеняўваю, упіраюся ў іх зрокам, што больш нічога і нікога навокал не заўважаю. гэтулькі глыбока ўшоў у назіраньне, што гэта забачылі тыя, каго я назіраў. і ВМ ціха штурхае плячом ГК і шэпча: "вунь нейкі маньяк, зараз будзе чапляцца". ГК, якая ведае ўсё пра рост сэміялёгій, немагчыма зьбянтэжыць, і яна проста пытаецца: "праблемы?" я адказаў: "ноў праблемаў, шаноўнная і паважанная Ганна!" ВМ жартуе: "вось як яна прыходзіць - слава!" ГК не вядзецца на гэта і працягвае: "дык чаго ты тут?" я не знайшоў чаго я тут, таму кажу: "а! во! аўтограф хацю", але не маю нават кавалачка паперы. таму закасаў рукаў і працягваю руку. І даю асадку. Ганна толькі пытаецца ўзяць, распісацца. А я кажу: "не. у Вальжыны аўтограф" далей што было, ня памятаю. напэўна гэта быў проста сон. > Даслаць? так! (адрас: zmila на tut.by) 2 ЗміЛа Альбо ты мой ліст не атрымаў Альбо табе мову заняло не атрымаў :( сяжду чакаю, думаю, мо ты показкі пакрыўдзілася Кінула ў 8 раніцы 1 красавіка. :( Лапцёнку А-а-а, вы ў мой чат ходзіце anna дзякуй. сёньня фоткі атрымаў. ягрыцца, "зь мяне - піва". у сэнсе, за мной даўжок. буду рады чым дапамагчы. але атрымаць ліст у 139КБ, за шматзначным подпісам "Аня", і без тэмы вельмі выглядала на спам. амаль аўтаматычна рука палезла да клявішы дыліт. але паглядзеў загалоўкі, пабачыў kis-anna, супакоіўся. :) Чытачка АРХЭ > мой чат гэта пра Хатку? мне ўжо другі раз (першы быў год ці два таму) казалі, што там можна пабалякаць. вось я наіўны і зайшоў. і зноў пабачыў пусты пакой. ці гэта я ў неразмоўныя часы заходжу? І што шматзначнага ў гэтым "Аня"? :) Я доўгі час не магла зразумець, чаму на мэйл "кіс-анна" прыходзіць выключна эратычны спам. Растлумачылі :( > І што шматзначнага ў гэтым "Аня"? :) а то, што гэта амаль ніяк не ідэнтыфікуе асобу, якая пасылае ліст. падпісацца "Аня" гэта амаль тое самае, што й "нехта", ці наогул бяз подпісу. прабач, я проста "брюзжу". але ліст без тэмы, без указаньня, ад каго, дый даволі вялікага памеру - адназначна падазронны. а на другія твае мэйлы прыходзяць не эратычныя спамы? :) спам прыходзіць нягледзячы на то, які гэта адрас, а проста ў залежнасьці ад таго, дзе і сколька ён (адрас) засьвечаны. Уяві сабе! У мяне некалькі мэйлаў і я магу параўноўваць. ЛАПЦЁНКУ Так, у наш чат трэ патрапіць у належны час. Звычайна ўвечары. І не варта забываць: чым бліжэй лета, тым меней людзей. :)) Пра Хатку я магу гутарыць бясконца. Ганне А наконт светлых валасоў - гэта таксама было пра СЛУХАЦЬ? ;)) Лапцёнку Вы зарана ў чат заходзіце. Можам дамовіцца пра час і пагутарыць у Хатцы. Цікавыя суразмоўцы збіраюцца звычайна пасля 23-х. Калі я першы раз прыйшла ў Хатку, праседзела да 5-ці раніцы. Цяпер не верыцца. Пабіць уласны рэкорд не спрабавала. Пасьля 23-х трэба іншым займацца. Ну заўсёды ж цікава, ці ўмее бландынка гаварыць Паўтараю, дзейнічае пяць хвілін! А пасля прывязвайце! Чытачу "Дзеяслова" Я ведаю. Пасля 23-х трэ чытаць "Дзеяслоў". ;) Ганне Калі ў гэтым сэнсе, то вы ўжо даўно не бландынка, а шаноўная Ганна Мікалаеўна. Таму фарбуйцеся ў брунетку. Гэта яшчэ пяць хвілін цікаўнасці, маўляў, Г.К. - брунетка, і паўгадзіны абмеркаванняў, ці ёй пасуе. З павагаю Ой, Аксаначка, не хачу быць брунэткай яны такія не тактоўныя! І, наогул, мне паўгадзіны не трэба у крытыкаў тэксты кароткія. Так што змагацца за чытача гэта Ваш галаўны боль. Я ведаю. Пасля 23-х трэ чытаць "Дзеяслоў". ;) Трэба СПАЦЬ! (ня ведаю, з кім ты - з "Архэ" ці з плюшавым мядзьведзікам пад бокам:)) Бляндынка, брунэтка - какая в .. разьніца 8) Здаецца, што праблема слухача-чытача ёсць толькі ў беларускіх празаікаў. Учора абсалютна выпадкова пазнаёмілася на праспекце Скарыны з Арнольдам Макміліным. Называю імя, а ў адказ : "blonde attack!!! Я Вас цытую! Я зрабіў ксеры Вашай кнігі, якую пазычыў у бібліятэцы!" Ну які ж ён мілы.:) Прагаварылі з ім тры гадзіны, на працягу якіх ён час ад часу ўскрыкваў "блонд-этэк" з інтанацыяй "банзай!" Варта быць бландынкай Дзякуй тым цудоўным беларускім пісьменнікам, якія дапамаглі зрабіць гэты вечар такім цёплым! А яшчэ ў выдавецтве Логвінава учора пазнаёмілася з маладым нарвежцам, які не толькі добра гаворыць па-беларуску, любіць белліт, але і з"яўляецца сталым наведнікам Літары.нэт! Коля мне казаў,каб я гэнага Хадановіча-Багдановіча ня слухаў.А я чытаў,слухаў,за вухам чухаў,"вонхаў" ягоныя вяршы.І адно магу сказаць: не папса,друкарня тэж так сабе Але ў тусьняк БЕЛлітаўскі НЕЯК не патрафіў.Брацьця!!!Як я па вас сумую Ці ня той гэта нарвежскі любіцель бел літ,які Марцін Паўльсэн? Ты калі ўбачыш яго,то спытай,што яму зарвала на кантакты з Адамовічам? Хтой-та яго так напужаў,што ён нават дзякуй за дасланых яму "Плавільшчыкаў" не вярнуў?Цікава,што зарвала яму якраз неўзабаве пасьля таго,як на мяне напалі ў 2005-м,пасьля таго,як я нарэшце атрымаў "гуманітарны прытулак".А можа хлапцу проста сорамна за такі "прытулак"?))))))) усе 52 паведамленьняў Вы павiнны ўвайсьцi ў сыстэму або зарэгiстравацца (калi шчэ не зрабiлi гэтага), каб мець магчымасьць пiсаць камэнтары або навiны. |
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|