| Вiтаю, дружа! |
| увайсьцi | зарэгiстравацца |
|
Ёсць жа яшчэ таленты на нашай зямлі. А талент юным не бывае. Слаўна чуць такія словы - асабліва ад мужчыны ў росквіце гадоў ;) ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; "Ёсць жа яшчэ таленты на нашай зямлі. А талент юным не бывае."(с) Вот вам талент, уважаемые дамы и господа 15 сек работы - века в истории Казка. Як-та ночкаю бяссоннаю, злез з пячы я ненарокам. слухаУ, як у начы бяздоннай, вое воУк у полi томна Я паслухаУ трохi воУка, ВыпiУ браги жбан пудовы, УсунуУ хуй мярзотны У жонку, З,еУ сальца и клецак пачку, Дау пизды суседу Вове, Згвалтиушы яе дачуру-качку . А сусед рабиу у поли, камбайнерам быу выдатным, пиу вино и меу сабаку колли, а найлепшы халадзильник Минск, што циха у кухни завывау, даючы есци, ен жалеу найбольш, чым дочку свету, ту, што еб я, манкируя светлы позыу чэсци У нашым свеце Усе Узаемасвязна, и вятры-тарнада, и вауки, и качки. но кали есць слова ДОЖДЖ у гэтай мове, нахуя нам мова та здалася? про литературу я молчу подавно . может издадим казку? отдельным заламинированным листом.. скромно, но со вкусом. А что? киберпанк - книга с одной страницей, ведь если народ ориентируют на прослушивание дорофеевой и прочих недостойных человеческого внимания элементов, так и это прокатит! или как дополнение к вашей непревзойденно-шедевральной книге, описанной в данном блоге. ведь на это спрос будет приохуеннейший! Только представьте себе - Нью-ЙорК. - Дражайшие дамы и господа! "Кровь вселенной"! все это настолько плачевно, глупо и бесполезно, что мне не столько смешно, сколько горько говорить об этом. да. Вы павiнны ўвайсьцi ў сыстэму або зарэгiстравацца (калi шчэ не зрабiлi гэтага), каб мець магчымасьць пiсаць камэнтары або навiны. |
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|